Preloader image

Lichtkrant

Colorlux de “Lichtkrant” specialist!

Uw boodschap laten zien met een lichtkrant

Het concept lichtkrant bestaat al aardig wat jaren, maar toch wordt hier nog steeds gebruik van gemaakt. En waarom ook niet? Het is een eenvoudige doch effectieve manier om duidelijk te maken wat u naar voren wilt brengen. Mensen die uw boodschap lezen weten snel wat uw boodschap is. Of het nu gaat om een reclameboodschap of om een belangrijke mededeling, met lichtkranten is dit allemaal mogelijk. Colorlux kan dit voor u verzorgen. U heeft daarbij meerdere mogelijkheden om deze speciale krant in te delen. Het formaat van de lichtkrant is bijvoorbeeld aan te passen, maar ook de kleur van de letters en de snelheid waarmee deze letters voorbij rollen.

De voordelen op een rij

Wat doen lichtkranten precies? Het is een meestal langwerpig scherm waar in een rustig, leesbaar tempo letters op voorbij komen. Er zijn ook lichtkranten waar de tekst blijft staan, en waar meerdere regels op het scherm staan. Als u ergens reclame voor wilt maken kunt u dit met dit medium eenvoudig doen. Het is een goedkope, simpele manier om een boodschap te delen. Mensen zien in een oogopslag wat u naar voren wilt brengen. Daarnaast roepen deze elektronische kranten met rollende tekst altijd nieuwsgierigheid op bij mensen. Ze willen toch even weten wat nou toch de volledige boodschap is, zodat u altijd de volledige aandacht heeft. Het mooie hieraan is ook het feit dat u de tekst die voorbij komt makkelijk kunt wijzigen. Het is geen manier van reclame maken die u maar voor een enkele boodschap kunt gebruiken.

Colorlux voor al uw lichtuitingen

Bij Colorlux heeft u volop mogelijkheden als u op een speciale manier reclame wilt maken, of op een bijzondere manier uw logo naar voren wilt brengen. Naast de lichtkrant biedt Colorlux bijvoorbeeld ook andere vormen van lichtreclame, neonreclame, ledreclame, jachtnamen en vluchtwegverlichting. Colorlux is een dynamisch en modern bedrijf op het gebied van lichtreclame. We kunnen voor u het hele traject verzorgen en u van dienst zijn met onze innovatieve ontwerpen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden!

 

 

We doen nog meer:

| Digital Signage | Doosletters | FreeslettersGevelbeletteringGevelletters | Jachtnamen Leddisplays | Lichtbakken | LedreclameLichtreclame | Neon |  Reclamezuil |

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

VOOR SNEL EN DESKUNDIG ADVIES: