Preloader image

Led lichtbak

Colorlux de “Lichtbak” specialist!

Energiezuinig reclame maken met led lichtbakken

Led reclame is een vorm van reclame maken die steeds vaker voorkomt. Dat is ook niet verwonderlijk, want waar de led technologie zorgt voor mooi licht, is het vooral ook een energiezuinige methode van verlichting. Led verlichting bespaart enorm op de meer traditionele manier van verlichting bij reclame. Dit is ook de reden dat de led lichtbak steeds vaker wordt gebruikt in de lichtreclame. Led technologie kan bij elke vorm van lichtreclame worden ingezet. Met andere woorden, niet alleen in led lichtbakken, maar bijvoorbeeld ook bij lichtkranten, doosletters en verlichte wissellijsten met spandoek. Uiteraard kan Colorlux al uw wensen op het gebied van led lichtreclame vervullen.

Meer besparen met led

Met led verlichting bespaart u op de kosten, maar niet op de kwaliteit van uw reclame. Integendeel, met een led lichtbak zult u minder vaak lampen hoeven te vervangen en zult u zodoende ook minder vaak het probleem hebben dat uw reclame ’s avonds of ’s nachts niet is verlicht. Colorlux weet alles over het gebruik van led technologie bij uw lichtreclame. We zijn een bedrijf dat modern en creatief is, en dat als geen ander weet welke technologie uw reclame het beste tot zijn recht doet komen. Dat een van deze beste methodes dan ook de meest energievriendelijke is, dat is nog eens mooi meegenomen!

Led lichtbakken bij Colorlux

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over hoe ook u led technologie in kunt zetten bij uw lichtreclames. Wij vertellen u hier graag meer over, en kunnen u daarbij voorbeelden laten zien van het gebruik van led verlichting. We hebben veel ervaring met het gebruik van led verlichting, maar ook met het maken van lichtreclames in het algemeen. Wij kunnen u daarbij begeleiden door het hele proces. Van het originele idee, tot het ontwerp, de productie, montage en onderhoud, al deze stappen en meer kan Colorlux voor u verzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap dag en nacht duidelijk te zien is!

Zie verder bij lichtreclame

 

We doen nog meer, kijk gerust even verder op onze site om ideeën op te doen, of neem direct contact op.

| Digital Signage | Doosletters | FreeslettersGevelbeletteringGevelletters | Jachtnamen Leddisplays | Lichtbakken | Led | LichtkrantLichtreclame | Neon |  Reclamezuil |

 

Portfolio:

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

VOOR SNEL EN DESKUNDIG ADVIES: