NEEM NU CONTACT OP VOOR SNEL EN DESKUNDIG ADVIES:

Freesletters

Colorlux de “Freesletter” specialist!

Mooie gevelletters en gevellogo’s met freesletters

Een mooie tekst of logo aan de gevel hoort bij een bedrijf of winkel. U wilt nu eenmaal dat klanten en ook potentiële klanten u weten te vinden. Met een opvallend logo trekt u de aandacht, het is een visitekaartje voor uw bedrijf. Colorlux kan ervoor zorgen dat uw logo perfect op uw gevel komt te zitten. Maar wij kunnen ook logo’s voor u maken voor op andere plekken in uw bedrijf. De mogelijkheden hierbij zijn praktisch eindeloos. Wij behandelen uw imago met zorg, zodat u trots kunt zijn op het resultaat. Wij kunnen een logo onder andere voor u op uw gevel hangen met behulp van freesletters.

Wat is een freesletter?

Freesletters zijn letters die daadwerkelijk gefreesd worden, uit meerdere verschillende materialen. U kunt daarbij denken aan onder andere aluminium, staal en rvs. De letters kunnen in elke willekeurige vorm worden gefreesd, zodat deze perfect lijken op uw logo. De keuze voor het materiaal hangt af van welke look u wilt creëren, maar ook van waar u het logo op gaat hangen. Komt dit bijvoorbeeld buiten te hangen, dan heeft u een stevig materiaal nodig. Zodoende blijft elke freesletter bestand tegen de weersomstandigheden. U kunt er daarnaast bij Colorlux ook voor kiezen om deze letters te laten verlichten. Dit kan ook op verschillende manieren.

Het verlichten van een freesletter

Een freesletter kan op meerdere manieren worden verlicht. U kunt er daarbij voor kiezen om de verlichting achter de letters te laten plaatsvinden, of een externe lichtbron te gebruiken om de letters te beschijnen. U kunt er ook voor kiezen om zogeheten doosletters te laten maken, waarbij de verlichting van binnenuit gebeurt. Als u alle mogelijkheden eens met ons door wilt nemen, dan kan dat natuurlijk altijd. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de opties die Colorlux u te bieden heeft door te nemen. Bij Colorlux vindt u mensen die u alles uit handen kunnen nemen en het gehele proces voor u begeleiden. We helpen u bij het ontwikkelen van een logo, het maken van keuzes en meer.

previous arrow
next arrow
Slider

 

 | Digital Signage | Doosletters | FreeslettersGevelbeletteringGevelletters | Jachtnamen Leddisplays | Lichtbakken | Ledreclame | LichtkrantLichtreclame | Neonreclame |  Reclamezuil |

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide