NEEM NU CONTACT OP VOOR SNEL EN DESKUNDIG ADVIES:

Doosletters

Colorlux de “Doosletter/gevelletter” specialist!

De mooiste doosletters/gevelletters om uw logo naar voren te laten komen

Staat u op het punt om een nieuw logo op de gevel van uw bedrijf aan te laten brengen? Of gaat uw bedrijf verhuizen en vindt u dat het uitgelezen moment om die oude lichtreclame eens te vervangen? Colorlux kan dit voor u verzorgen.Zo kunnen wij bijvoorbeeld een prachtig, opvallend logo voor u samenstellen aan de hand van doosletters. Met behulp van deze doosletters is zeer veel mogelijk. Het maakt daarbij eigenlijk niet uit wat voor lettertype u wilt gebruiken, of welke kleur de letters moeten hebben. De doosletters die Colorlux voor u produceert zorgen er gegarandeerd voor dat mensen uw bedrijf weten te vinden.

Wat is een doosletter?

Misschien vraagt u zich nu af: “Maar wat is een doosletter nu eigenlijk?” De naam is wat dat betreft niet geheel duidelijk, maar het is wel eenvoudig duidelijk te maken. Een dergelijke letter is namelijk effectief daadwerkelijk een doos, waar binnenin al dan niet de verlichting zit. Er zijn een aantal verschillende soorten doosletters te krijgen. Om te beginnen de uitvoering zonder verlichting. Het is hierbij uiteraard wel mogelijk de letters toch te verlichten met behulp van een externe lichtbron. Optie 2 is de letter met indirecte backlit verlichting. Optie 3 is dan nog een letter met directe frontlit verlichting. Elke optie heeft zo zijn voor- en nadelen, die we u graag in een persoonlijk gesprek zullen toelichten.

De mooiste gevellogo’s van Colorlux

Bij Colorlux heeft u vele mogelijkheden als het aankomt op het laten maken en aanbrengen van een nieuw logo. Wij kunnen ervoor zorgen dat dit logo geheel lijkt op uw echte logo en dat het precies zo wordt verlicht als u dat wilt. De mogelijkheden zijn legio bij Colorlux, waarbij we altijd rekening houden met zowel uw wensen als uw beschikbare budget. U kunt daarbij ook een keuze maken voor het materiaal waar de letters van gemaakt moeten worden (bijvoorbeeld acrylaat, aluminium en rvs), alsmede de afwerking van deze doosletters (messing, antiek messing, brons, etc.). Mogelijkheden genoeg!

 

previous arrow
next arrow
Slider

 

  | Digital Signage | Doosletters | FreeslettersGevelbeletteringGevelletters | Jachtnamen Leddisplays | Lichtbakken | Ledreclame | LichtkrantLichtreclame | Neonreclame |  Reclamezuil |

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide