VOOR SNEL EN DESKUNDIG ADVIES:

Lichtletters

Laat uw logo opvallen met lichtletters

Met lichtletters aan uw bedrijfsgevel kunt u er voor zorgen dat uw logo nog beter tot zijn recht komt. Colorlux kan u helpen uw logo perfect op de gevel van uw bedrijf te krijgen, zodat klanten u direct weten te vinden. Voor mensen die nog geen klant zijn kan een mooi uitgevoerd logo een impuls zijn om toch eens met u in contact te treden. Colorlux heeft veel ervaring met het maken van logo’s. Een lichtletter blijkt daarbij keer op keer een goed instrument om mooie, duidelijke logo’s te maken. Als u meer wilt weten over hoe wij logo’s voor u kunnen maken die de aandacht trekken, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Licht letters in alle soorten en maten

Er zijn meerdere soorten lichtletters te gebruiken bij het maken van een logo. Neem bijvoorbeeld doosletters. Dit zijn letters die daadwerkelijk als een doos zijn gemaakt. Je kunt deze letters zonder verlichting krijgen, maar ze vallen beter op als er wel verlichting wordt geïntegreerd. Je hebt deze lichtletters met backlit verlichting, ook wel indirecte verlichting genoemd. Dan zijn er ook de doosletters met directe, frontlit verlichting. Beide vormen zijn licht letters die in elke vorm, maat en kleur te  verkrijgen zijn die u maar wenst. De verlichting die bij een lichtletter wordt gebruikt is tegenwoordig steeds vaker led verlichting. Niet alleen is dit een mooie vorm van licht, hij levert ook besparing op vergeleken met standaard verlichting.

Lichtletters bij Colorlux

Colorlux is een dynamisch, modern bedrijf dat u kan helpen uw licht letters zo mooi en duidelijk mogelijk op de gevel te krijgen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende materialen en verschillende methodes van verlichting. De mogelijkheden zijn daarbij alleen gelimiteerd door uw eigen wensen. Samen met u bekijken we hoe u uw logo op de gevel wilt krijgen, of op een andere plek in of bij uw gebouw. Colorlux ondersteunt u daarbij voor elke stap in het proces, van het eerste ontwerp tot productie, montage en onderhoud.

 

previous arrow
next arrow
Slider

 | Digital Signage | Doosletters | FreeslettersGevelbeletteringGevellettersLeddisplays | Led lichtbakLed lichtkrantLedreclame | LichtbordLichtkrantLichtlettersLichtreclame | Neonreclame | Prijsborden | Reclamezuil |