VOOR SNEL EN DESKUNDIG ADVIES:

Lichtbord

Aan de slag met een lichtbord

Wilt u graag op een opvallende manier reclame maken voor uw bedrijf of producten. Heeft u bijvoorbeeld nog een plekje over aan uw gevel dat u hiervoor wilt gebruiken? Overweeg dan eens een lichtbord te plaatsen. Lichtborden, die natuurlijk ook op vele andere plekken geplaatst kunnen worden, zorgen ervoor dat uw boodschap duidelijk naar voren komt. Zowel overdag als ’s nachts is een lichtbord duidelijk te zien voor uw klanten en de mensen waarvan u graag ziet dat ze uw klant worden. Colorlux kan u helpen bij ontwerp en productie van een dergelijk led lichtbord. Wij hebben zeer veel ervaring op dit gebied en kunnen elke stap in het proces voor u verzorgen.

Led lichtborden bij Colorlux

U wilt graag dat uw boodschap zo duidelijk mogelijk naar voren komt, Colorlux heeft er de middelen voor om dit mogelijk te maken. Bij ons vindt u de expertise om van elk project een succes te maken. We kunnen u niet alleen maar helpen bij de productie van een lichtbord, we kunnen u tijdens het gehele proces begeleiden. Laat onze ontwerpers samen met u de mogelijkheden doornemen. Heeft u zelf al een idee van hoe u wilt dat uw led lichtborden er uit komen te zien? Dan gaan wij met uw concept aan de slag. Heeft u dit idee nog niet? Laat ons dan voor u brainstormen en suggesties geven. Samen komen we zo tot een top ontwerp.

Colorlux voor al uw lichtreclame

Is het concept goedgekeurd en hebben we samen bekeken hoe dit er in de praktijk uit moet komen te zien? Dan gaat Colorlux aan de slag met de productie van het lichtbord. We houden u bij elke nieuwe stap uiteraard op de hoogte van hoe uw bord er uit komt te zien. Maar als het bord eenmaal klaar is houdt onze betrokkenheid niet op. We monteren het bord namelijk ook voor u en staan paraat voor regelmatig onderhouden en eventuele reparatie van het bord. Neem vandaag nog contact op met Colorlux om de mogelijkheden te bespreken.

Colorlux is dealer van Lightking Benelux

previous arrow
next arrow
Slider

 

Digital Signage | Doosletters | FreeslettersGevelbeletteringGevelletters | Jachtnamen Leddisplays | Led lichtbakLed lichtkrantLedreclame | LichtbordLichtkrantLichtlettersLichtreclame | Neonreclame | Prijsborden | Reclamezuil |